Thuis

Shanghai Honest Chem. Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Is Eerlijk die Chem. Co. van Shanghai, Ltd, in 2002 wordt gevestigd, een professionele fabrikant belast met het onderzoek, de ontwikkeling, de productie en de verkoop van celluloseethers. Gevestigd in de stad van Shanghai, genieten wij van voordelige geografische plaats en geschikt vervoer.

China Shanghai Honest Chem. Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

 

Ons bedrijf bezet een gebied van 100.000 vierkante meters en heeft meer dan 200 werknemers. Wij hebben twee geavanceerde productielijnen voor de productie van celluloseethers. Onze productiecapaciteit bereikt 30.000 ton per jaar. Met meer dan tien jaar die ervaring, geavanceerde productietechniek, uitvoerige kwaliteitscontrole en wetenschappelijk beheersysteem veroorzaken, is Shanghai Eerlijk Chem. altijd klaar om stabiele, goede kwaliteitsproducten voor onze klanten te leveren.

China Shanghai Honest Chem. Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

 

Shanghai Eerlijk Chem. heeft de technische diensten en steun, en een gekwalificeerd verkoopteam klaar om u van een enige, makkelijk te gebruiken, lage kostenoplossing voor uw specifieke behoeften te voorzien.

 

Onze hoofdproducten omvatten Hydroxypropyl Methylcellulose (HPMC), Hydroxyethyl Cellulose (HEC), Plantaardige Lege Capsule, Hydroxyethyl methylcellulose (HEMC), Ethylcellulose (eg), Carboxymethyl cellulose (CMC), Polyvinyl Alcohol (PVA), re-Verspreidbaar polymeerpoeder (RDP) enz. Om de vraag van onze klanten te ontmoeten, hebben onze producten uitstekende stabiliteit, gemakkelijke ontbinding, buitengewone bruikbaarheid, goede waterbehoud en het dik maken capaciteit. Zij worden wijd gebruikt als bindmiddelen, kleefstoffen, bindmiddelen en water-behoud agenten voor bouw, verven en deklaag, document, inkt, voedsel en pharmaceutic industrieën. Naast onze eigen producten, verlenen wij OEM de diensten en keuren ook aangepaste orde goed.

 

Shanghai Eerlijk Chem. is hier voor u en uw zaken. Krijg vandaag in aanraking met ons.

Wij verheugen ons op het ontvangen van uw onderzoeken.

China Shanghai Honest Chem. Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

 

Productiestroom

 

 

China Shanghai Honest Chem. Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

China Shanghai Honest Chem. Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 4

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

China Shanghai Honest Chem. Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 
 
video
<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : Eerlijk

Aantal werknemers : 100~200

Opgericht Jaar : 2002

Export pct : 70% - 80%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Shanghai Honest Chem. Co., Ltd. Certificaten China Shanghai Honest Chem. Co., Ltd. Certificaten China Shanghai Honest Chem. Co., Ltd. Certificaten