aboutus

Shanghai Honest Chem. Co., Ltd.

Shanghai Honest Chem. Co., Ltd. Shanghai Honest Chem. Co., Ltd.
1 2
Shanghai Honest Chem. Co., Ltd.
<-Video Images->
Type Business: Fabrikant
Exporteur
Grote Markt: Wereldwijd
Merken: Eerlijk
Aantal werknemers: 100~200
Opgericht Jaar: 2002
Export pct: 70% - 80%
Ongeveer ons
Inleiding

Is Eerlijk die Chem. Co. van Shanghai, Ltd, in 2002 wordt gevestigd, een professionele fabrikant belast met het onderzoek, de ontwikkeling, de productie en de verkoop van celluloseethers. Gevestigd in de stad van Shanghai, genieten wij van voordelige geografische plaats en geschikt vervoer.

China Shanghai Honest Chem. Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

 

Ons bedrijf bezet een gebied van 100.000 vierkante meters en heeft meer dan 200 werknemers. Wij hebben twee geavanceerde productielijnen voor de productie van celluloseethers. Onze productiecapaciteit bereikt 30.000 ton per jaar. Met meer dan tien jaar die ervaring, geavanceerde productietechniek, uitvoerige kwaliteitscontrole en wetenschappelijk beheersysteem veroorzaken, is Shanghai Eerlijk Chem. altijd klaar om stabiele, goede kwaliteitsproducten voor onze klanten te leveren.

China Shanghai Honest Chem. Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

 

Shanghai Eerlijk Chem. heeft de technische diensten en steun, en een gekwalificeerd verkoopteam klaar om u van een enige, makkelijk te gebruiken, lage kostenoplossing voor uw specifieke behoeften te voorzien.

 

Onze hoofdproducten omvatten Hydroxypropyl Methylcellulose (HPMC), Hydroxyethyl Cellulose (HEC), Plantaardige Lege Capsule, Hydroxyethyl methylcellulose (HEMC), Ethylcellulose (eg), Carboxymethyl cellulose (CMC), Polyvinyl Alcohol (PVA), re-Verspreidbaar polymeerpoeder (RDP) enz. Om de vraag van onze klanten te ontmoeten, hebben onze producten uitstekende stabiliteit, gemakkelijke ontbinding, buitengewone bruikbaarheid, goede waterbehoud en het dik maken capaciteit. Zij worden wijd gebruikt als bindmiddelen, kleefstoffen, bindmiddelen en water-behoud agenten voor bouw, verven en deklaag, document, inkt, voedsel en pharmaceutic industrieën. Naast onze eigen producten, verlenen wij OEM de diensten en keuren ook aangepaste orde goed.

 

Shanghai Eerlijk Chem. is hier voor u en uw zaken. Krijg vandaag in aanraking met ons.

Wij verheugen ons op het ontvangen van uw onderzoeken.

Geschiedenis

 

 
 

Dienst

Vrije Pre-Sales/het Vrije Steekproef Merken die raadplegen

 

De Eerlijke Chem. aanbieding van Shanghai 12 uren snelle pre-sales reactie en het vrije raadplegen. Om het even welk soort technische ondersteuning is beschikbaar voor gebruikers.
De vrije Steekproef is beschikbaar.
Wij bieden 200g vrije steekproef aan alle verdeler en gebruikers aan.
 
Strikte Kwaliteitscontrole van Productie
 
Keur geavanceerd het testen materiaal goed, wij opstelling een volledig & strikt systeem voor kwaliteitscontrole, dat de uitstekende kwaliteit van onze producten verzekert.
 
Voor meer gedetailleerde informatie over onze producten, gelieve te aarzelen niet om ons te contacteren! Wij stemmen in met uw onderzoeken in onze e-mail: info@honestsh.com, en verheugt zich op het werken met u.

Ons Team

Shanghai Eerlijk Chem. brengt relevante professionele hoogste talent en technologie voor een hoogst gekwalificeerd professioneel team bijeen.

China Shanghai Honest Chem. Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Begin elke maand, zullen wij onze eigen doelstellingen en reeks de toekenning vooraf plaatsen. Als om het even welke groep hun doelstellingen bereikt, kunnen zij van hun beloningen genieten. Kleurrijke activiteiten.

 

 

 

China Shanghai Honest Chem. Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

China Shanghai Honest Chem. Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

Contactgegevens